Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62980.792$

AKIN YILMAZ SOKAĞIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR

AKIN YILMAZ SOKAĞIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR

 

ESNAFIN YAŞADIĞI PROBLEMLERİ VE YENİ BELEDİYE YÖNETİMİNDEN BEKLENTİLERİNİ DİNLEDİ

​“Çorlu İyi Olacak” anlayışla yola çıkan ve aday olduğu ilk günden itibaren Çorlu halkıyla bire bir temas kurup sahada olan İyi Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, geçtiğimiz günlerde de seçim çalışmaları kapsamında Şeyhsinan Mahallesi ve Esentepe Mahallesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek yaşadıkları problemleri dinledi; yeni belediye yönetiminden beklentilerini öğrendi. Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin ardından değişim talebinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gördüm diyen Akın Yılmaz; “Esnafımızın ivedilikle çözüm bekledikleri sorunlarına karşılık akılcıl çözümler ürettiğimiz ve uygulamaya başlamak için heyecan duyduğumuz projelerimizden bahsettim. Hemşehrilerimize, layık olduklarıbelediyecilik hizmetini sunma noktasında hazır olduğumuzu belirttim. Kendilerine göstermiş oldukları samimiyetten ve vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu. 

 

ÇİSAD İLE KENTSEL YAŞAMA DAİR ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ATILACAK ADIMLAR KONUŞULDU

​Seçim kampanyası doğrultusunda gerçekleştirdiği ziyaretlere İyi Parti Çorlu İlçe Başkanı Salih Özbay ve yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarıile birlikte katılım sağlayan başkan adayı Akın Yılmaz, Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği’nin de konuğu oldu. Kurulduğu günden bu yana Çorlu’nun ticaret ve sosyal hayatında önemli bir rol oynayan ÇİSAD’ın ev sahipliği yaptığı görüşmede kentsel yaşama dair alınması gereken elzem önlemler ve uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İş dünyasını ilgilendiren sorunların çözümünden, bölgesel ve sektörel kalkınmaya katkıda bulunmak adına atılabilecek adımlarla ilgili kıymetli fikirler paylaşıldığını dile getiren Akın Yılmaz; “ başta Sn. Nüvit Kırçuval olmak üzere tüm ÇİSAD üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

DERNEKLERİN FAALİYETLERİ VE SORUNLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

​Seçim programı kapsamında Tüm Kastamonulular Derneği ve Çorlu Tokatlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile bir araya gelen Akın Yılmaz, gerçekleştirdiği ziyarette dernek başkanları ve üyelerinden derneklerin faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgi aldı. Yaptığımız görüşmelerde kültürel ve sosyal etkinliklere katkı sağlamak amacıyla derneklerle birlikte yürütülecek çalışmalara dair geliştirdiğimiz projelerin detaylarını aktardık diyen Akın Yılmaz; “doğduğumuz yerler farklı olsa da doyduğumuz yer ve ortak sevdamız Çorlu. Biliyoruz ki bir oldukça her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Birlikte yaşıyorsak, birlikte söz sahibi olacağız. Gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı başta dernek başkanları Sn. Ali Topçu ve Sn. Ercan Bekdaş olmak üzere tüm üyelere teşekkürlerimi sunarım” diye ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!