Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62869.211$

Başkan Sarıkurt ve Yüceer Şehri Karış Karış Dolaşıyor

Başkan Sarıkurt ve Yüceer Şehri Karış Karış Dolaşıyor

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, “Halkın başkanı olarak Çorlulu hemşehrilerimle buluşmaya, kentimizi karış karış dolaşarak onlarla kucaklaşmaya devam ediyorum.” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlere kısa bir süre kala ziyaret programını yoğunlaştıran Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, program kapsamında CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Çorlu’yu dolaşmaya, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Çorlu’da faaliyet gösteren insan kaynakları konusunda uzman yöneticilerle bir araya gelen ve oldukça keyifli geçen buluşmada Başkan Sarıkurt ve Yüceer, Tekirdağ ve Çorlu’ya dair gelecek dönem projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, insan kaynakları uzmanlarıyla gerçekleştirdikleri buluşmanın ardından seçim otobüsü ile Çorlu’da şehir turuna çıktı. Başkan Sarıkurt şehir turunun ardından yaptığı açıklamada “Tekirdağ’ın ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağına yürekten inandığım Candan Başkanım ile birlikte seçim otobüsümüzle Çorlu’muzda keyifli bir tura çıktık ve kıymetli hemşehrilerimizi selamladık. Çorlu’muzun güzel insanlarına gönülden, candan selamlarımızı iletiyoruz.” dedi.

Şehir turunun ardından Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk Parkı’nda kurulan Hanımeli Çarşısını ziyaret eden Başkan Sarıkurt, “Üretenlerin, üreticilerin şehri Çorlu’muzda emek veren kadınlarımızla bir araya geldik. 7’den 70’e tüm hemşehrilerime samimiyetleri, ilgi ve sevgileri için çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde kentimize değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Sarıkurt daha sonra Şeyhsinan Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi ile Esentepe Mahallesi Çamlıbel Caddesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Halkın başkanı olarak esnaf ve vatandaşların gösterdiği sevgi ve saygının kendisini onurlandırdığını ve gururlandırdığını belirten Sarıkurt, “Bugün de kıymetli esnafımızı ziyaret ettik, hemşehrilerimize hâl hatır sorduk. Bir yandan da ramazan ayı vesilesiyle imsakiye dağıttık. Çorlu’muzu karış karış geziyor, esnafımıza ve hemşehrilerimize projelerimizi anlatıyoruz.” sözlerine yer verdi.

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Atatürk Parkı içerisinde hizmet veren Çorlu Belediyesi Park Kafe’yi ziyaret ederek bir süre vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Günü Çorlu’da faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya gelerek noktalayan Başkan Sarıkurt ve Yüceer, gerçekleştirdikleri buluşmada Tekirdağ ve Çorlu için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattılar.

Ertesi gün yeni güne Bisiklet Kafe'yi ziyaret ederek başlayan Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, kafe park alanında karşılaştığı vatandaşlar ve çocuklarla bir araya gelerek bol bol sohbet etti. Bisiklet Kafe’de gerçekleşen doğum günü kutlamasında 1 yaşına giren Asel ve ailesini tebrik eden Sarıkurt, Asel’e ailesiyle birlikte mutlu bir ömür dileğinde bulundu.

Hafta sonu Çorlu General Basri Saran Stadı’nda Çorluspor 1947 ve Kullarspor 1975 takımları arasında oynanan maçı izlemek üzere tribündeki yerini alan Başkan Sarıkurt, maç sonunda rakibini 2-0'lık sonuçla mağlup eden Çorluspor 1947 Spor Kulübü’nün sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini kutlayarak şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Müsabakanın ardından Gölbaşı Gençlik Parkı’nda piknik yapan vatandaşları ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, “Güzel havayı fırsat bilerek piknik yapan hemşehrilerimi tek tek dinledim ve taleplerini kayda aldım. Ziyaret sırasında projelerimizin yer aldığı seçim kitabımızı da takdim ettim. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı her bir hemşehrime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Sarıkurt ziyaretlerini Orion Alışveriş Merkezi'nde sürdürdü. Burada esnafları ziyaret eden Sarıkurt hayırlı işler dileğinde bulunarak, “Ziyaretimiz sırasında hem esnafımızla hem de alışveriş için gelen hemşehrilerimizle bol bol sohbet ettik. Sevgili hemşehrilerime ve esnafımıza ilgileri, misafirperverlikleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Silahtarağa Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdiği buluşmayla günün son ziyaretini gerçekleştiren Başkan Sarıkurt, sohbet sırasında vatandaşlardan gelen talepleri dinledi ve yeni dönem projelerinden bahsetti.

Başkan Sarıkurt yaptığı değerlendirmede kendisine ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’e Çorlu’da gösterilen yoğun ilgi ve sevgiye layık olabilmek için çalışacaklarını belirterek Çorlu halkına teşekkür etti.

Başkan Arıkurt, 31 Mart’ta Tekirdağ’ın ilk kadın belediye başkanı olacağına inandığı Candan Yüceer’in Tekirdağ’a değer katacağını sözlerine ekleyerek, “Çorlu için hizmetlerimizin devamı var. İşimiz gücümüz Çorlu, işimiz gücümüz Tekirdağ.” İfadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!