Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62928.997$

Sevgi Sofralarının ilki Yulaflı Mahallesinde kuruldu

Sevgi Sofralarının ilki Yulaflı Mahallesinde kuruldu

Ergene Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince ilçenin değişik mahallelerinde düzenleyeceği Sevgi Sofralarının ilki Yulaflı Mahallesinde kuruldu.

 

Yulaflı Mahallesi Düğün Salonunda kurulan iftar sofrasında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Yulaflı Mahallesi sakinleri katıldılar.

 

Ergene halkı ile dayanışma içerisinde olarak sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sunduklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, iftara gelen mahalle sakinlerini Yulaflı Muhtarı Mehmet Gün ile tek tek kapıda karşıladı.

 

İftar programı boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet eden, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Yüksel fotoğraf çektirme taleplerini de dikkate alarak vatandaşlarla tek tek günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

Ramazan’ın bereketi ile geldiğini ve bu bereketi Sevgi Sofralarında Ergene halkıyla paylaştıklarını kaydeden Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve paylaşmanın ön plana çıktığı Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sevgi sofraları kuruyor ve bu sofralarda vatandaşlarımızla buluşuyoruz” dedi.

 

Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, tatlı, pide ve ayrandan oluşan iftar yemeğinin hazır paketler halinde son derece hijyenik bir ortamda sunulduğu sevgi sofraları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Başkan Yüksel, “Ramazan ayının başta Ergene ve Tekirdağ halkı olmak üzere ülkemize ve Müslüman alemine hayırlı olmasını bir kez daha diliyorum. Dayanışma, ve paylaşma bizim kültürümüzde var. Her zaman olduğu gibi yine Ergene halkı ile dayanışma içerisinde olacağız, omuz omuza vereceğiz. Mübarek Ramazan ayında Ergene’de yine sosyal belediyeciliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerine hep beraber imza atacağız” diye konuştu.

Başkan Yüksel ayrıca Ramazan ayının manevi iklimine büründüğümüz bu mübarek günlerde sevgi sofralarına katılan herkese teşekkür etti. 

 

Sevgi sofraları 13 Mart 2024 Çarşamba günü Esenler, 14 Mart Perşembe günü Kırkgöz, 15 Mart 2024 Cuma günü Misinli, 16 Mart 2024 Cumartesi günü de İğneler mahallelerinde kurulacak. Diğer mahallelerde program dahilinde Sevgi Sofraları gerçekleştirilecek. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!