Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63040.282$

Başkan Yüksel’den Misinlispor’a şampiyonluk kutlaması

Başkan Yüksel’den Misinlispor’a şampiyonluk kutlaması

Başkan Yüksel’den Misinlispor’a şampiyonluk kutlaması

Sporun ve sporcunun dostu kimliği ile tanınan Ergene’yi temsil eden gerek bireysel sporculara gerekse kulüplere verdiği maddi manevi destekle berabere her zaman yanlarında olmaya gayret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ 1. Amatör Küme C grubunu şampiyon olarak tamamlayan Misinlispor takımı ile şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Ergene Belediyesi Marmaracık Göl Restoranda düzenlenen yemekte pasta keserek Misinlispor takımını şampiyonluğundan ötürü kutlayan Başkan Yüksel, Ergene Belediyesi olarak geleceğin teminatı gençleri desteklemeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Göreve geldikleri günden itibaren gençleri spora yönlendirmek için pek çok yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Yüksel, “Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Velimeşe Kapalı Spor Salonu, Naim Süleymanoğlu Tesisleri, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu gibi tesisleri başta gençlerimiz ve spor kulüplerimiz olmak üzere Ergene halkının hizmetine sunduk. Şimdi de Yeşiltepe Mahallemizde yeni bir kapalı spor salonu ve açık spor alanlarının yer alacağı spor kompleksinin temelini atıyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Yine Kırkgöz ve Esenler Mahallelerimize, Ahimehmet Mahallemize yeni futbol sahaları yapacağız” dedi.

Ergene Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine her yıl malzeme desteğinin yanı sıra yasaların elverdiği ölçüde belediye meclisi kararı ile nakdi yardımda da bulunduğunu sözlerine ekleyen Başkan Yüksel, “Tüm kulüplerimize eşit mesafede duruyor. Tüm takımlarımızı destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yüksel, “Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Ergene temsilcimiz Misinlispor’un takımını kutluyorum. Şampiyon takım için Göl Restoranda kutlama yemeği düzenledik. Başarıda pay sahibi olan yönetime, teknik heyete ve sporcu kardeşlerimi kutluyor, daha nice şampiyonluklar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Misinlispor için düzenlenen şampiyonluk yemeğine katılan Başkan Yüksel, Ergene’nin diğer temsilcileri Sağlık Mahallesispor ve Ahimehmet Gençlikspor takımları ile sezon sonu yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Yüksel, “Tekirdağ 1.Amatör Kümede mücadele eden Ergene temsilcileri Sağlık Mahallesi Spor Kulübü ile Ahimehmet Gençlik ve Spor Kulübü takımlarının yönetici ve sporcularının katılımıyla Marmaracık göl restaurant’ da düzenlediğimiz yemekte bir araya geldim.Bizler gücümüzü gençlerden alarak geleceğimizin teminatı gençlerimiz için azimle ve kararlılıkla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Her iki kulübümüzü sezon boyunca verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!