Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62940.387$

ÇORLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ, ZAMANLA YARIŞIYOR!

ÇORLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ, ZAMANLA YARIŞIYOR!

Yoğun çalışma programına sabahın erken saatlerinde başlayan İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, ilçenin değişik mahallelerinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarına katılmak için adeta zamanla yarışıyor. Düzenlenen toplantı ve organizasyonların tamamına katılmak için büyük özen gösteren Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, gerek hayata geçirmeyi planladığı projeler gerekse halkın nabzını tutan söylemleri ile göz dolduruyor.

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİYLE ORTAK PROGRAM

Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu’nun Çorlu’da gerçekleştireceği ikili temaslar öncesinde, Çorlu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner ile hazır bulunan Başkan Adayı Akın Yılmaz, akabinde SMA TIP1 hastası Yağız Batu adına açılan yardım standını ziyaret etti. Yağız Batu bebeğin son durumuna ilişkin detaylı bilgiler alan Yılmaz, tedavi için başlatılan kampanyaya destekte bulunmayı da ihmal etmedi. Yılmaz’ın günlük çalışma programındaki son durağı ise; 21 Aralık 2016 tarihinde, Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında El-Bab’ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Akın Acar’ın ailesi oldu.

GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Türker Yörükçüoğlu, Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksel Selçuk Türkoğlu, Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve 6’ncı Grup Teşkilat Koordinatör Yardımcısı Yusuf Ocak’ın katılımlarıyla, Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katıldı. İl Başkanı Gökhan Metiner, İl Divanı, İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Başkan Adayları ve partililerin hazır bulunduğu toplantıda söz alan Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, yerel seçimlerle ilgili parti stratejilerine ilişkin fikir ve düşüncelerini aktardı. Yılmaz’ın motivasyon artıran konuşması salonda büyük coşku yaratırken, uzun süre alkış aldı.

AKIN YILMAZ KİMDİR?

01 Ekim 1963 tarihinde, Çorlu’nun Önerler Mahallesi’nde doğdu. Eğitim hayatına Çorlu’da başladı ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Askerlik görevini, yedek subay olarak Bitlis/Tatvan’da tamamladı. İş hayatındaki ilk adımlarını muhasebe alanında attı ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) olarak meslek hayatına başladı. Sosyal projeler ve insan ilişkilerindeki doğal kabiliyetinin oldukça ön plana çıkması dolayısıyla uzun yıllar boyu İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yaptı. Sivil toplum kuruluşlarına olan ilgi ve katkıları nedeniyle; Çorlu SMMM Odası Üst Kurul Üyeliği, Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı, Çorlu Ziraat Odası Üyeliği, Trakya Personel Yöneticileri Derneği (PERYÖN) Üst Kurul Üyeliği, Balkan Türkleri Derneği (BİSADER) Üyeliği, Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği ve Çorlu Çevre Derneği Üyeliği gibi görevlerde bulundu. Hayatını daha iyiye ve güzele yönlendirmek adına sürekli öğrenmeye ve gelişmeye odaklanan, insanlarla iletişim kurmayı, sosyal sorumluluk projelerine katılmayı ve topluma faydalı olmayı en önemli değerleri arasında gören Yılmaz, ilkokul öğretmeni olan değerli eşiyle birlikte mutlu ve mütevazı bir yaşam sürmektedir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!